Sponsoring

Onze vereniging komt niet in aanmerking voor subsidie. Daarom zijn wij blij met elke vorm van sponsoring. Hieronder informeren wij u over de sponsormogelijkheden binnen onze vereniging.

U kunt onze vereniging sponsoren door een financiële bijdrage. Ook kunt een bijdrage leveren aan de eindshow, Meerburg weekend etc. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

RABO sponsorfietstocht

Jaarlijks kan iedereen van onze vereniging in gezelschap van familieleden en/of vrienden meedoen aan de RABO fietstocht.

Op de stempelkaart kunt u aangeven dat u voor Meerburg fietst. Tijdens deze tocht kun je fietsen in een prachtige omgeving en tegelijkertijd geld verdienen voor onze vereniging. Je kunt hierbij kiezen uit afstanden van 20, 40 en 60 kilometer. Voor 20 kilometer fietsen wordt er per persoon die fietst € 5,00 voor de vereniging verdiend, voor 40 kilometer al € 8,00 en voor 60 kilometer het mooie bedrag van € 10,00.

Informatie hiervoor leest u tegen die tijd in de plaatselijke weekbladen of op de website van de Rabobank.

De Grote Clubactie

Elk jaar doet de vereniging mee aan de Grote Clubactie, die in september wordt gehouden. De Grote Clubactie is een loterij waarbij het Nederlandse verenigingsleven inkomsten kan verwerven door het verkopen van loten. De leden gaan op pad om loten te verkopen.

Het mooiste voor de vereniging is, dat 80% van de opbrengst van de loten rechtstreeks naar de clubkas gaat. Bij een lotprijs van € 3.- gaat er € 2.40 naar de vereniging toe. De loten kunnen gekocht worden via een eenmalige machtiging

Vriendenloterij

Voor informatie kunt u de site raadplegen: www.vriendenloterij.nl