De vereniging

Welkom op de website van Gymnastiek-, Jazz- en Turnvereniging Meerburg Zoeterwoude, een groeiende en zeer enthousiaste vereniging voor jong en oud! Sinds 1924 is Meerburg een begrip in Zoeterwoude en omgeving. Sinds 2012 verzorgt Meerburg ook lessen in Leiderdorp.

Er worden veel verschillende lessen gegeven bij Meerburg. Vanaf 1½ jaar kan uw kind al beginnen met gym tijdens de ouder/kind gym, voorwaarde is dat het kind kan lopen.

Wij geven gymnastieklessen aan peuters vanaf 1½ jaar en alle basisschoolleeftijden. Vanaf 3½ jaar kan er ook gestart worden met mini-dance jazzdans. Daarnaast kunnen leden vanaf 5 jaar kiezen voor turnen.

Ook is er freerunnen, een gave sport voor jongens en meiden vanaf 8 jaar.

Conditietraining geven wij aan dames vanaf 16 jaar. Dit is zowel op maandagavond als op woensdagochtend mogelijk. Samen conditie opbouwen en behouden met vele verschillende oefeningen, en een stuk gezelligheid.

Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde leiding, met een geldig VOG.

Buiten de lessen om, zijn er leuke activiteiten voor onze jonge leden, zoals om het jaar “Meerburgweekend” en om het jaar een Kerstshow. De oudere leden van de jazz organiseren met elkaar leuke activiteiten. De jazzdansers verzorgen ook optredens op verzoek, zoals bij Koningsdag.