EreledenIlona Verhoogt, is bij haar laatste les conditietraining in juli 2021 benoemd als erelid. Zij heeft 17 jaar les gegeven bij Meerburg, onder andere jazzdans en de laatste 7 jaar conditietraining voor volwassenen. Met pijn in het hart heeft zij afscheid moeten nemen, omdat het niet meer te combineren met haar eigen bedrijf.

Rianne Meuldijk, is bij de eindshow in juli 2021 benoemd als erelid vanwege haar vele jaren enthousiaste inzet voor de jazz en gym bij Meerburg. Ze is 23 jaar geleden begonnen als jong lid en doorgegroeid naar een enthousiast en bekwaam leidster van de slectiegroep jazzdans. Onder haar leiding is een mooie 1e plaats gehaald bij de proefwedstrijden, toen helaas de Corona-pandemie toesloeg. Rianne verhuist naar het zuiden van Nederland en daarom moesten we helaas afscheid nemen.

Laura de Kiewit, is bij de eindshow in juli 2019 benoemd als erelid vanwege de vele jaren dat zij enthousiast trainster was van de jazzgroepen. Onder haar leiding zijn de jazzgroepen opgeleid voor dance-demo’s en landelijke wedstrijden.

Jan van der Meer, was jaren erelid vanwege zijn bestuurlijke activiteiten in het verleden (16 dec 2015 is hij op 89 jarige leeftijd overleden).

Lucinda Scherphof, is benoemd tot erelid omdat zij veel heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de kleuter/peutergym en de conditietraining.

Karin Pleij en Fieke Pleij, zijn tot erelid benoemd omdat zij beiden een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van onze Jazzafdeling en de begeleiding/opleiding van onze huidige trainsters.

Wilbert Berk, is december 2014 tot erelid benoemd als blijk van waardering voor het 13 jaar vrijwilliger zijn waarvan 10 jaar voorzitterschap van de vereniging.